Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden: villa-brocante


Algemene (Brocante) Voorwaarden / Uitleg

Welkom in onze webwinkel. Wij verkopen nieuwe producten, maar ook hebben wij een apart kopje Brocante, waarbij tweedehands en vaak ook gebruikte spullen verkopen. Deze producten komen overal vandaan en worden met zorg uitgezocht. Wij zullen altijd proberen een heldere, eerlijke indruk te geven over de staat van deze artikelen.

Als je daarna nog vragen hebt, beantwoorden wij ze graag voor je.

Bedrijfsgegevens:

villa-brocante

Vestigingsplaats:
Westeinde 6
2211 XP Noordwijkerhout

Mobiel: 06-41355998

Rabobank: NL48RABO03469.34.338

IBAN: NL48RABO0346934338

BIC/SWIFT:RABONL2U

KvK 027336572


BESTELLEN;

Bestellen gaat via het winkelwagentje. Iedere bestelling wordt door ons via een e-mail binnen 24 uur bevestigd.

Het kan voorkomen dat wij een bestelling moeten weigeren. Een bestelling wordt in ieder geval geweigerd indien het bestelformulier niet juist of niet volledig is ingevuld. Dit zullen wij je dan spoedig per e-mail meedelen.

Wanneer het bestelde artikel onverhoopt niet voorradig is, nemen wij zo spoedig mogelijk via e-mail of telefoon contact met je op.

Prijzen en betalingen

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De betaling dient, nadat je van ons een orderbevestiging hebt ontvangen met daarin het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten, binnen 7 dagen bijgeschreven te zijn op de bankrekening van villa-brocante.

Wij hanteren twee mogelijkheden voor het afrekenen van je bestelling:

Je kunt bij de afronding van de bestelling kiezen voor de volgende betaalmogelijkheden.

VOORUITBETALEN :

U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 346934338 t.n.v. villa-brocante. Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan villa-brocante

IBAN: NL48RABO0346934338

BIC/SWIFT: RABONL2U

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!


CONTANT OF PINNEN:

Indien je hebt gekozen om de bestelling af te halen in de winkel dan kan je of contant betalen of pinnen.

Als je je bestelling bij ons wilt afhalen moet je wel even telefonisch of per e-mail hiervoor een afspraak maken.

LEVERING;

Wij nemen je bestelling binnen 24 uur in behandeling. Als de betaling bij ons binnen is zullen wij zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Op de dag van verzenden ontvang je hierover een bericht. Wij verpakken de pakketjes met uiterste zorg en nadat wij ze af geleverd hebben bij de posterijen nemen wij geen verdere verantwoording. Echter zullen wij er alles aan doen om misstanden te voorkomen. Wij bewaren de track code om de pakketten te volgen.

Het verzenden van de artikelen geschiedt door DHL bij de volgende tarieven.

Overzicht tarieven voor verzenden binnen Nederland.

0 - 10 kg € 6.45 (basispakket)

10 - 30 kg € 13.55 (automatisch een zeker pakket)

Als je wat de verzending aangaat, liever niet hebt, dat het bij de buren wordt afgegeven, vertel ons dit dan even, dan vermelden wij dit op de verpakking.

Indien de artikelen door afmeting of gewicht niet verzonden kunnen worden dan vermelden wij dit al bij het artikel op de website. U kunt dan een afspraak maken om het artikel bij ons op te halen.
Indien de bestelling slechts uit kleine artikelen bestaat die door de brievenbus passen en niet zwaarder zijn dan 2 kg dan kunnen wij hiervoor brievenbuspost hanteren. De verzendkosten zijn dan maximaal
€ 4.85

Let op: Als je brievenbuspost wenst, kun je beter wachten met de betaling, want de website rekent automatisch de standaard verzendkosten. Wij bevestigen via e-mail dan het over te maken bedrag.

Gratis verzending:
Indien uw orderbedrag meer dan € 100 bedraagt dan wordt uw pakket gratis verzonden. Let op zodra u een deel van uw bestelling retour stuurt en uw order bedrag is minder dan € 100, dan wordt er alsnog € 6.45 verzendkosten voor het toesturen van uw order gerekend.

RETOURZENDINGEN;

We proberen zo duidelijk mogelijk een artikel te omschrijven en te presenteren en bij de gebruikte brocante artikelen proberen we zo helder en eerlijk mogelijk de gebruikerssporen aan te geven. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een artikel of bestelling om wat voor reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet dan mag het artikel binnen 7 dagen terugzenden. Bij het retour zenden, stuur je binnen 2 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar info@villa-brocante.nl met vermelding van factuurnummer en de reden van retour zenden. Vermeld het bank- of gironummer waarop wij het verschuldigde bedrag kunnen overmaken.

Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd, gebruikt of incompleet zijn en dienen in de oorspronkelijke verpakkingen retour gezonden worden. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant.

Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

De door villa-brocante gemaakte verzendkosten worden niet terug betaald.

Meubels kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

AANSPRAKELIJKHEID;

Veel van onze brocante artikelen hebben al een leven gehad en vertonen gebruikers sporen. Wij zijn niet
aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van een door ons geleverd artikel. De totale
aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die je voor het betreffende artikel hebt betaald.

villa-brocante zorgt voor een zorgvuldige verpakking en verzending van de bestelling. De mogelijke risico’s die het verzenden van de bestelling met zich meebrengt zijn altijd voor de koper. villa-brocante is nimmer aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.
Kleuren van de artikelen / foto`s op website kunnen enigszins afwijkend zijn van de werkelijke kleuren.

Wij wensen je veel shopplezier!(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 villa-brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel